Leven vanuit innerlijke creatie

in contact met de spirituele wetten

hard werken is niet de weg naar
welzijn
je goed voelen is de weg naar
welzijn
je creëert niet door actie
je creëert door vibratie
en dan.....
vraagt je vibratie actie van jou

2005 Abraham - Hicks

Maria De Goeij


Sinds 1999 ben ik geraakt door dit gedachtegoed en heb me daarin verdiept. Samen met Maria Rotte hebben we de cursus “Werken en leven vanuit innerlijke creatie” ontwikkeld, een cursus die veel creatie heeft gebracht, zowel voor ons als voor de cursisten. Vanuit de wens van deelnemers hebben we ook verdiepingsdagen gegeven. Ook af en toe een terugkomdag, om samen weer met deelnemers te ervaren hoe creatie werkt. In de uitvoering heeft het geven van de cursus enige tijd stilgelegen, in de inspiratie en het ontwikkelen niet.  Dit werk heeft eigen proceswerk nodig en het verdiept en  groeit mee met het eigen proces. Vanuit mijn innerlijke verlangen ben ik dit gedachtegoed gaan vertalen naar individuele trajecten en kleine groepjes. Want de essentie is om steeds weer te voelen waar de inspiratie en de creatie me naar toe leidt.
Op mijn praktijkwebsite www.stromenderwijs.nl vind je meer informatie over achtergrond en werkervaring.
De kern van mijn wijze van werken is je in contact te brengen met je eigen talenten en inspiratie. “Empowerment” staat centraal:
Hoe kun je vanuit jouw eigen levensgeschiedenis jouw kracht en bronnen ontdekken. En deze vorm te geven in jouw leven, dat je steeds meer degene wordt die je in feite bent.

Telefoon  06 -17900563

Email: info@innercreation.nl

Geregistreerd als creatief therapeute, coach, supervisor en leersupervisor.